Produse profesionale de îngrijire păr | Glynt | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

GLYNT

Părul frumos și sănătos este rezultatul alegerilor noastre. Cum trăim, ce mâncăm și bineînțeles cum și cu ce îngrijim de el - toate acestea au o influență decisivă asupra stării părului nostru. Pentru a crea cele mai bune condiții pentru un păr frumos GLYNT se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice combinate cu cele mai moderne formulări și ingrediente extrem de eficiente.

Descopera gama de îngrijire Glynt:

HYDRO - hidratare suplimentara - orice păr are nevoie de o porțiune suplimentară de umiditate. Tocmai de aceea seria HYDRO cu formula sa blândă se adresează tuturor tipurilor de păr.

VOLUME - părul fin este deosebit de solicitant când vine vorba de îngrijire. Cu seria VOLUME, părul fin rămâne îngrijit și cu mai mult volum.

REVITAL - părul vopsit este adesea stresat. Seria REVITAL folosește toata puterea împotriva deteriorării părului pentru părul șuvițat, decolorat și vopsit.

NUTRI - părul natural ondulat sau uscat necesită îngrijire substanțială. Cu seria NUTRI recapătă strălucirea și elasticitatea.

REFRESH - extra prospețime pentru fiecare zi. Seria REFRESH este sursa ideală de prospețime pentru piele și păr pentru a începe ziua.

SUN - razele UV, sarea, clorul și vântul pot deteriora părul și scalpul. Seria SUN compensează deteriorarea și pierderea de umiditate.

PURE SHAMPOO - un șampon blând pentru toate tipurile de păr. Nu contine apa si este oferit in ambalaje de hartie.

DERMA - daca scalpul are mancarime, se descuameaza, este prea uscat sau gras, are nevoie de ingrijire speciala. Seria DERMA rezolva problemele și simptomele scalpului problematic.

SENSITIVE - îngrijire blândă pentru piele. Seria SENSITIVE are grijă de pielea sensibilă și ajută la recăpătarea echilibrului natural.

ICE BLOND - părul blond este hrănit optim în timpul ritualului de îngrijire și, datorită pigmenților reci, capătă o strălucire cristalină.

TRIJUVEN - tratamentul reconstruiește stratul fibros al părului din interior și din exterior. TRIJUVEN© îmbunătățește structura părului și îl face să arate mai tânăr și mai sănătos.

STYLING - Produsele de coafare și finisare creează scena pentru un păr frumos. Fiecare produs este conceput pentru o utilizare specifică. Spectrul variază de la clasic, mătăsos-strălucitor la mat, texturat și ultra-modern. Toate produsele sunt extrem de economice, așa că aici se aplică regula: Uneori, mai puțin este pur și simplu mai mult! Produsele de styling și finisare GLYNT transformă stilul într-un eveniment. Schimba tunsoarea, transforma și pune în valoare părul frumos în toată diversitatea sa.

MDL

Rezultat: 11 produse

Sort