Vopsea nuante de blond | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

MDL

Vopsea nuante de blond

Rezultat: 327 produse

Sort

Vopsea profesionala de par, oxidant, produse de salon

O gamă vastă de produse de calitate înaltă - vopsea de păr permanenta, fără amoniac, vopsea demipermanentă, diverse nuanțe de blond, vopsea cu pigment rosu pirazol și tratamente speciale pentru saloane pentru toate tipurile de păr.

Vopseaua permanentă DeLuxe are în componența sa cu ulei de avocado, ulei de macadamia și pantenol. 125 de nuanțe de bază - o gamă inteligentă pentru creativitate și aspect luxos. Datorită conținutului de uleiuri naturale și pantenol, vopseaua este absorbită rapid în păr și are un efect îngrijitor. Oferă o culoare intensă și rezistentă, oferă părului textura mătăsoasă, strălucire lejeră pe toată lungimea părului.

Princess Essex - 98 de nuanţe pentru colorare durabilă de popularitate. Vă permite să creaţi uşor nuanţe frumoase, să îngrijiţi delicat părul în timpul procedurii, să acoperiţi ideal firele cărunte şi să fiţi şiguri că sută la sută veţi obţine nuanţa dorită. Părul vopşit astfel devine mai elastic şi mai strălucitor datorită şistemului de îngrijire VIVANT SYSTEM. Cum funcţionează şistemul VIVANT SYSTEM? Complexul de cheratină contribuie la restabilirea structurală a părului. Ceara de albine hrăneşte părul şi acţionează delicat asupra scalpului. Extractul de seminţe de guarana oferă părului vitalitate, elasticitate şi strălucire.

Pigmentul cu acțiune directă pentru păr XTRO - Pigmenții nu se amestecă cu activator sau oxidant, în schimbi pot fi combinați între ei și cu baza transpărentă pentru a obține nuanțe unice. Formula fără amoniac și peroxid de hidrogen, cu un conținut ridicat de acizi din fructe aşigură părului vopşit elasticitate și luciu.