NOAH - produse natural pentru parului | NOAH | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

NOAH

Brand NOAH certificat ECOCERT, colectie de produse cosmetice naturale fabricate in Italia, destinate ingrijirii parului, avand ca fundament premisele sustenabilitatii, experienta consumatorilor si armonia. La baza produselor NOAH sta conectarea simturilor si bunastarea generala, imbinate cu ingrijirea parului si scalpului.
Folosind doar extracte din plante organice de cea mai înaltă calitate și combinând secretele din trecut cu cunoștințele oamenilor de știință conștienți de mediu, am creat o gamă largă de produse naturale pentru îngrijirea părului, cu adevărat accesibile. 
Fiecare produs din gama NOAH conține concentrații de uleiuri esențiale pure extrase din plante și flori conform celor mai tradiționale tehnici. Puterile lor terapeutice valoroase, aromele si culorile care caracterizeaza fiecare esenta sunt pastrate complet natural, fara aditivi chimici nocivi.
Poti fi sigur că fiecare produs NOAH este dezvoltat folosind materii prime selectate pentru calitatea și eficacitatea lor înaltă. Conțin ingrediente botanice combinate cu cele mai pure uleiuri esențiale și NU conțin NICIODATĂ Parabeni dăunători, Parafină, Uleiuri Minerale, DEA sau SLS. Liniile netede și simplitatea fiecărei game de produse au fost create pentru a reflecta fiabilitatea. Ambalajul nu doar descriu detaliile complete despre produs, ci reflectă și liniile curate și simple pe care oamenii le așteaptă de la un produs natural.

MDL

Rezultat: 76 produse

Sort