HH Simonsen - materiale de calitate inalta și design ergonomic | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

HH Simonsen - instrumente pentru coafare de calitate inalta și design ergonomic

18 dec. 2023
Autor: Efrumos Moldova
HH Simonsen - instrumente pentru coafare de calitate inalta și design ergonomic

Credem că toată lumea merită păr frumos in fiecare zi.

Producem instrumente care va ajuta să coafați și să îngrijiți părul cu fiecare mișcare - feonuri, placi si ondulatoare de coafat, seria Wetline, foarfece și perii. Secretele unui instrument de coafat bun sunt -materiale de calitate inalta și designul ergonomic care fac diferența pentru consumatorii și stiliștii din întreaga lume.

Brandul HH Simonsen a fost fondat în Danemarca în 2003. Primul instrument lansat pe piață a fost placa pentru îndreptarea părului. În 2018, au început să livreze produse în întreaga Europă. Gama de instrumente continuă să crească și să se îmbunătățească, iar noi suntem bucuroși să vă prezentăm aceste produse!! Trei coafori cu experiență în saloanele de înfrumusețare au înființat compania HH Simonsen. Ei considerau că la acea vreme lipseau instrumente de calitate și accesibile pentru coafat, care să răspundă cerințelor ridicate ale profesioniștilor. Calitatea trebuie să fie de clasă premium! Instrumentul trebuie să fie comod și ușor de folosit. 
PĂRUL IMPECABIL POATE SCHIMBA ZIUA ÎN BINE Toți știm ce înseamnă o "good hair day" - o zi cu păr impecabil. Știm că părul joacă un rol important în modul în care ne simțim, privindu-ne în oglindă și ieșind din casă. Prin urmare, este extrem de important să avem la îndemână instrumentele potrivite pentru a crea cu ușurință orice stil dorit, la fel ca un coafor profesionist.

CONECTAȚI-VĂ CREATIVITATEA
Scopul HH Simonsen: Să dezvoltăm un sortiment de instrumente electrice profesionale care să urmeze tendințele din domeniul coafarii și la un preț accesibil. 

Am creat o linie de produse bazate cu cea mai nouă tehnologie care protejează și îngrijește părul – astfel încât să puteți obtine un rezultat profesional de cel mai înalt nivel fara a dauna parului. 

Produsele brandului HH Simonsen pot fi achiziționate în magazinele noastre oficiale sau puteți plasa o comandă online cu livrare

Pentru informații suplimentare, sunați la numărul +373 79 20 15 15.

VEZI TOATE INSTRUMENTELE HH SIMONSEN

Articole asemănătoare