NOU! NACOMI - produsele cosmetice naturale pentru toata familia
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

NOU! NACOMI - produsele cosmetice naturale pentru toata familia

13 iul. 2023
Autor: Efrumos Moldova
NOU! NACOMI - produsele cosmetice naturale pentru toata familia

Simte-te frumoasă!

Descopera produsele NACOMI. Produsele cosmetice naturale Nacomi sunt potrivite pentru femei, bărbați și copii. Acestea sunt create prin combinarea ingredientelor active din materiile prime organice și ecologice.

Produsele Nacomi se caracterizează prin arome frumoase și originale, texturi atent echilibrate și eficiență ridicată. Acestea sunt potrivite pentru îngrijirea tenului, corpului și a părului. Nacomi - produse cosmetice naturale pentru toată familia. Fabricat in Polonia.

Portofoliul nostru include peste 300 de produse de îngrijire a feței, corpului și părului, precum și produse de baie de lux dedicate femeilor, bărbaților și bebelușilor. Cosmeticele noastre vă ajută să vă bucurați de tratamentele zilnică de îngrijire a pielii și a părului fără niciun risc pentru sănătate.

Ce face ca produsele noastre să fie diferite de alte brănduri de cosmetice?

  • formule pe bază de grăsimi și uleiuri naturale (inclusiv uleiuri prețioase presate la rece, care este o practică unică)
  • produse conservate cu vitamina E (conservant natural) aprobat de EcoCert pentru utilizare în cosmetică naturală
  • concertarea maximă recomandată a celor mai bune active - texturi surprinzătoare și soluții eficiente
  • produse cosmetice create cu grijă față de mediul înconjurător
  • cosmetice FĂRĂ alergeni, uleiuiri minerale, parabeni, PEG, SLS/SLES, ftalati, micro plastic 

Nacomi Natural înseamnă un stil de viață sănătos și, mai presus de toate, frumusețea naturală. Aceasta este sursa de inspirație pentru brandul Nacomi. Pasiunea pentru crearea de produse cosmetice naturale combinată cu cunoștințele unei echipe cu experiență au ca rezultat cea mai înaltă calitate a produselor pe care le creăm.

Produsele Nacomi demonstrează că cosmeticele naturale nu trebuie să fie neaparat plictisitoare și lipsite de estetică. Abordarea neconvențională, ambalajul pastelat, designul captivant și parfumurile frumoase vă asigură plăcere în rutina de îngrijire de zi de zi. Căutăm constant noi soluții și ingrediente din diferite părți ale lumii. Toate acestea, pentru a continua să creăm și să îmbunătățim rețete originale care să satisfacă cerințele fiecăruia dintre noi.

Nacomi Next Level - produse cosmetice create de o echipă de experți cu experiență care, datorită utilizării soluțiilor moderne ale științei și tehnologiei, pot să răspundă nevoilor chiar și celui mai problematic ten. Pe baza cunoștințelor dobândite, a unei abordări inovatoare și a ingredientelor active concentrate atent selectate, sunt create produse cosmetice care vă permit în condiții casnice să oferiți tenului dvoastră îngrijire la cel mai înalt nivel.

Pasiunea, dezvoltarea continuă și abordarea individuală sunt ceea ce urmăm în munca noastră în fiecare zi. Toate sunt combinate astfel încât să poți urca pe culmile frumuseții.

Ce te face să te simți frumoasă pe tine?

Articole asemănătoare