Cosmetica profesionala pentru haisrtilisti Unic Professional | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

Nou! Cosmetica profesionala pentru hairstilisti Unic Professional

17 oct. 2023
Autor: Efrumos Moldova
Nou! Cosmetica profesionala pentru hairstilisti Unic Professional

Unic Professional - cosmetica inovativa pentru profesionisti!

Obtine culoarea perfecta usor si rapid cu vopseaua crema CRYSTAL - vă permite să asigurați o nutriție adecvată cu componentele principale ale părului: apă, proteine, lipide. Restaurare intensivă și protecție maximă pentru o mai bună penetrare a culorii, hidratează profund parul. Formula garantează o culoare REZISTENTA și o acoperire 100% a parului alb.

  • 78 CULORI VIBRANTE ȘI INTENSE. ACOPERIRE 100% a parului alb.
  • FORMULA ECHILIBRATA >> STAREA PARULUI >> CULOARE DE LUNGA DURATA
  • Nuante intense si vibrante - Formula bogată si echilibrata, pigmenți de înaltă calitate pentru acoperire 100% a parului alb și culoare de maxima rezistenta.
  • Hranirea profunda a firelor de par - Reconstrucție și protecție maximă pentru o mai bună penetrare a culorii. Părul devine puternic, stralucitor și ușor de pieptănat.

9 vopsele TONERE FĂRĂ AMONIAC - nuantează ton pe ton și deschide cu 1 nivel. În alte cazuri, pentru a întuneca părul blond, amestecați produsul cu oxidant de 3%.

Masti nuantatoare - Crystal Color Mask - pentru mentinerea nuantelor de blond intre vopsiri.

Pudre decolorare Crystal Plex - ingredientele CRYSTAL PLEX garantează rezultate excelente și fac posibila decolorarea cu încredere absolută. Se potriveste cu orice tip de tehncii de decolorare, deoarece se combină ușor cu oxidantii CRYSTAL Cream Developers.

Pudre decolorare JOLLY - FORMULE SPECIALE PENTRU PIELE SENSIBILA. COMOD PENTRU UTILIZARE ȘI SIGUR PENTRU CLIENȚI. Ingredientele JOLLI garantează rezultate excelente și vă permit să lucrați cu încredere absolută. Potrivit pentru orice procedură de decolorare. 

TECHNO - produse seria tehnica pentru utilizare exclusiva in saloane.

Colectia Crystal Bar asigura ingrijire profesionala pentru cele mai frecvente probleme ale parului si scalpului.

Hyaluronic Unic - Hraneste cu dragoste parul tau! Seria de produse ingrijire cu acid hialuronic pentru hidratare intensa a parului.

Unic Professional

Articole asemănătoare