Cum îți protejezi părul dacă folosesti des feonul, placa sau ondulatorul | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

Cum îți protejezi părul dacă folosesti des feonul, placa sau ondulatorul

10 ian. 2024
Autor: Efrumos Moldova
Cum îți protejezi părul dacă folosesti des feonul, placa sau ondulatorul

Protejarea părului de dispozitivele de styling este o idee bună pentru ați menține părul sănătos. Hai cu noi la drum pentru o farandolă de sfaturi bogate!

Fiecare dintre noi foloseste instrumentele electrice pentru aranjarea părului acasă. Uscătorul de păr, îndreptarea, ondulatorul ... atâtea lucruri care îți fac părul să trăiască în fiecare zi un remake nesfârșit de Die Hard. Dar în timpul expunerii părului la temperaturile înalte, parul își schimbă structura la suprafata, devine uscat și pierde din elasticitate. Pentru a evita acest tragic episod al mirosului de porc la grătar dimineața, și a avea în continuare un păr sănătos, iată câteva sfaturi care pot limita daunele.

Utilizează produse speciale înainte de coafare și protecție termică

Produse de îngrijire - prepararea terenului

Înainte de a te gândi la aranjarea părului, este important să-ți revizuiești rutina zilnică de îngrijire a părului. Deja, îți poți imagina, totul începe în duș, în timpul șamponului.  Într-adevăr, pentru reflecții strălucitoare și naturale, părul trebuie să fie într-o sănătate perfectă. Când șamponezi, apelează la o îngrijire care întărește firul părului degradat (gama de produse cu cheratina), sau produse care netezesc părul și îi oferă un luciu de oglindă. Folosește apoi un prosop absorbant pentru a inlatura excesul de umezeală. Acum aplică produse de netezire și termoprotecție. De ce?

Produse termoprotectore și de netezire - un scut invizibil

În contact direct cu temperatura foarte ridicată a plăcilor fierbinți sau cu aerul difuz, părul este deteriorat și poate chiar arde dacă insiști prea mult pe aceeași zonă. Deodată, devine aspru, își pierde elasticitatea și strălucirea. Dacă alegi să utilizezi produsele termo-protectoare, vei fi sigur înarmată. Micro-polimeri care se conțin în aceste produse vor acționa ca o barieră de protecție asupra părului. În general, aplică-le pe părul care a fost spălat, dar este încă umed înainte de uscare sau pe părul uscat înainte de a utiliza plăca. Nu prea mult, pentru a evita efectul de carton.

Să fim sinceri: acestea nu-ți pot transforma părul deteriorat într-o perdea de mătase, ci limitează sever ruperea, iar ca un scut, creează o barieră de protecție pe suprafața părului, facilitează coafarea și păstrează hidratarea părului! Iar în cazul utilizării foarte frecvente a dispozitivelor de styling, aceste lucruri sunt deja foarte benefice.

Descoperă o gamă completă de produse termoprotectoare profesionale pentru păr de la Estel! Iată doar câteva din ele:

Produse de la Abril et Nature - contin acid hialuronic, panthenol, unt de shea, ulei de macese si extract de caviar. Hraneste, hidrateaza si reface parul. Crește rezistența părului la rupere. 

Spray protectie termica cu keratin pentru indreptarea parului Protect Liss Keratin Abril et Nature - netezire progresiva cu noul spray cu keratin vegetala, proteine de grau si plex. Protectie termica impotriva daunelor provocate de temperaturile inalte - feon, placa pentru par. Contine hidrolizat de keratina care patrunde mai adanc sub influienta caldurii.

Spray-conditioner bifazic protectie termica pentru par uscat si vopsit ELEA PROFESSIONAL ARTISTO - are doua face de acțiune. Hrănește intens, reface vitalitatea parului. Învelește fiecare fir de păr, formând o peliculă de protecție. Face părul mai puternic, elastic, înlătură electricitatea statică, conferă luciu, ajută la pieptănarea ușoară

Reglează temperatura plăcii potrivit structurii părului (160-200 grade maxim).

Este necesar să treci prin păr cu placa foarte repede, fără să te oprești pe lungimea părului.

O trecere pe toată lungimea părului este suficient.

Dacă utilizezi frecvent placa de îndreptat părul, reține că la vopsirea ulterioară a părului culoarea va fi diferită.

Și dacă ești blondă, atunci trebuie să fii deosebit de atentă când folosești placa sau ondulatorul.

Da! Este posibil să creezi un stil plin de farmec folosind placa, feonul și ondulatorul fără ați deteriora părul. 

Ai grijă de părul tău!

Produse conexe

Spray pentru protectie termica COTRIL Firewall, 250 ml

New

-30% cu cod COTRIL0105

Spray bifazic antiumiditate COTRIL Umbrella, 150 мл

New

-30% cu cod COTRIL0105

Articole asemănătoare

28 mar. 2024

Scapa de negru. Cum sa inlaturi vopseaua din par fara a-l deteriora

Dupa vopsirea parului mai mulți ani la rand in culori inchise, multe femei cred că le va fi greu sa scape de pigmentul negru si procesul poate deteriora părul, lăsându-l uscat și fragil. Însă, cu tehnici corecte și produse adecvate, poți redobândi culoarea naturală a părului tău sau poți trece la o nouă nuanță fără a compromite sănătatea acestuia.

29 feb. 2024

8 sfaturi esentiale pentru ingrijirea parului in aceasta primavara

Descoperă cateva sfaturi esențiale de îngrijire a părului pentru a-i păstra strălucirea și sănătatea în această primăvară.

11 ian. 2024

Visezi la bucle perfecte?

Bucle naturale sau permanente? Nu contează, important e să te bucuri de creții tăi.

11 ian. 2024

9 pasi pentru spalarea corecta a parului. Dar tu, cum iti speli parul?

Profesioniștii susțin că trebuie să urmezi o rutină specială dacă îți dorești să obții beneficii maxime din produsele pe care le utilizezi și, mai mult de atât, părul să arate și bine.

09 ian. 2024

Cum alegem corect samponul de par

Șamponul este unul din produsele de igienă de primă necesitate, dar alegerea unui șampon corect foarte frecvent este o sarcină complicată din cauza multitudinii de oferte pe piață.

18 dec. 2023

Si parul tau poate avea mai mult volum

Chiar dacă părul tău este subtire, fin si nu are volum, există soluții pentru remedierea acestei mici probleme!

15 dec. 2023

Blond platinat: cum îngrijești un blond solar cu aspect rock

Culoare iconică, blondul platinat evocă o imagine plină de farmec și senzuală, dar are nevoie de întreținere regulată pentru a-și menține luminozitatea de la început.

12 dec. 2023

Cum sa ai un par de invidiat si in perioada rece a anului

Este posibil să ai un păr sănătos și strălucitor, moale și matasos la atingere, chiar și iarna! Câteva sfaturi pentru a îți proteja părul în timpul iernii.

11 dec. 2023

Cum sa îngrijesti părul vopsit pentru a menține culoarea vie și sclipitoare

Îți colorezi părul cu produse convenționale? Părul vopsit necesită o atenție specială pentru a menține o culoarea vie și sclipitoare! Iată câteva sfaturi pentru o îngrijire profesională, cu produse adaptate părului vopsit!

12 oct. 2023

Căderea sezonieră a părului: cum să o prevenim

Vă oferim o privire de ansamblu rapidă asupra celor mai frecvenți factori implicați în căderea părului și cum am putea să o prevenim.

28 sept. 2023

Cum îngrijim și revitalizăm părul după sezonul estival

În ciuda grijii acordate de-a lungul verii, soarele și apa de bazin, totuși, au uscat și deteriorat părul, a devinit fragil și se rupe tot mai ușor. Din fericire, știm cum să-l transformăm într-un păr strălucitor de sănătate. Mantra părului la începutul toamnei: vindecăm părul!