Par uscat și degradat. Ce faci? | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

Par uscat și degradat. Ce faci?

04 dec. 2023
Autor: Efrumos Moldova
Par uscat și degradat. Ce faci?

Care este motivul pentru care părul devine uscat, degradat și poros - atunci când arată obosit, electrizat și își pierde strălucirea și puterea?

Principalele motive ale apariției aceastor probleme sunt:

Uscarea părului cu feonul la temperaturi prea mari

Utilizarea zilnică a plăcii la temperaturi maximă, fără protecție termică

Decolorarea multiplă a părului

Efectele nocive ale soarelui și temperaturilor ridicate sau scazute asupra părului

Produsele de îngrijire selectate incorect.

Cum rezolvăm problema părului degradat?

După cum vedem, motivele care duc la degradarea părului constau în rutina incorectă de îngrijire a părului. Totul este simplu, o abordare complexă și puțină răbdare - problema este rezolvată.

Spălarea corectă a părului. Un șampon hidratant și un scrub o dată pe săptămână. Alege șamponul potrivit părului tău. Pentru o perioada poți utiliza șampoane fără sulfați SLS.

Daca ai scalpul gras sau vrei sa preîntâmpini căderea părului îți recomandam un tratament cu peeling. Reglează activitatea glandelor sebacee, preintampina căderea părului datorita activizarii circulației sanguine capilare.

Utilizează obligatoriu măști și balsamuri hidratante.

Pentru o vreme refuză să vopseşti părul cu vopsea care conţine amoniac. Vezi care este diferența dintre vopseaua cu amoniac și cea fără. Sau alege balsamuri și măști nuanțatoare.

Nu mai utiliza instrumentele fierbinţi pentru aranjarea părului sau stabileşte-ţi o regulă pentru a utiliza întotdeauna protecție termică. Află mai multe despre importanța protejării părului de temperaturile înalte.

La soare sau la solar, protejază părul cu un bandaj sau spray de protecție solară. Iar în timpul iernii acoperă părul cu o caciulă. Aplică produse anti-frizz. Vezi gama de produse Nature Frizz de la Abril et Nature - netezeste parul si are efect anti-frizz de lunga durata.

Folosiți un pieptene profesional cu dinți moi.

Când ai timp, treci pe la hairstilistul tău și întreabă de tratamentele de regenerare pentru păr de la Estel. Oferă-ți un moment de SPA și părul tău îți va fi recunoscător.

Alege produse îngrijire care vor asigura necesitățile părului tău. În general o îngrijire corectă a părului constă din cel puțin 4 etape de îngrijire: șampon, mască, balsam și un produs leave-in. Utilizarea unui ser sau ulei de păr este foarte recomandată, pentru că acestea creează un film protector adițional pentru sigilarea firelor și păstrarea elasticității șuvițelor la pieptănare.

Componentele active ce asigură hidratarea suplimentară a părului sunt aloe vera, acidul hialuronic și sucul de castravete. Descoperă toata gama de produse profesionale îngrjire par pentru hidratarea intensă a părului uscat.

Colectia Abril et Nature - Celule Stem - gama de produse cu celule stem este alcătuită din cinci serii și un finisher care conțin, printre alte ingrediente active, si un extract de celule stem vegetale, care se infiltrează usor în interiorul cortexului firelor contribuind la regenerarea și întinerirea părului. Extractul de celule stem este obtinut dintr-o varietate de mar elvetian, caracterizat prin durabilitatea, regenerarea si vitalitatea sa excelenta. Ingredientele active conținute în acest extract au proprietăți antioxidante și de întinerire pentru păr. Ingrediente active aditionale 

Abril et Nature Nature Plex - Conține Cysteine ​​​​Bond Complex, un complex creat de abril et nature care regenerează legăturile disulfuroase ale lanțurilor de keratine din par, reparând legăturile rupte și întărind părul din interior.

Abril et Nature Keratin - Refac structura keratinei parului atat din interior cat si la suprafata. Redă părului flexibilitatea și puterea naturală, prevenind ruperea. Ideal pentru părul uscat, încrețit, deteriorat de instrumentele electrice, cum ar fi placa și/sau feonul, părul tratat chimic de vopsele sau permanent.

Artisto Keratin - produse cu keratina pentru par degradat.

Artisto Hydra Intense - produse fără sulfați pentru hidratarea intensă a părului

VEZI toate produsele ingrijire pentru păr uscat

Ai grijă de părul tău!

Articole asemănătoare

28 mar. 2024

Scapa de negru. Cum sa inlaturi vopseaua din par fara a-l deteriora

Dupa vopsirea parului mai mulți ani la rand in culori inchise, multe femei cred că le va fi greu sa scape de pigmentul negru si procesul poate deteriora părul, lăsându-l uscat și fragil. Însă, cu tehnici corecte și produse adecvate, poți redobândi culoarea naturală a părului tău sau poți trece la o nouă nuanță fără a compromite sănătatea acestuia.

29 feb. 2024

8 sfaturi esentiale pentru ingrijirea parului in aceasta primavara

Descoperă cateva sfaturi esențiale de îngrijire a părului pentru a-i păstra strălucirea și sănătatea în această primăvară.

11 ian. 2024

Visezi la bucle perfecte?

Bucle naturale sau permanente? Nu contează, important e să te bucuri de creții tăi.

11 ian. 2024

9 pasi pentru spalarea corecta a parului. Dar tu, cum iti speli parul?

Profesioniștii susțin că trebuie să urmezi o rutină specială dacă îți dorești să obții beneficii maxime din produsele pe care le utilizezi și, mai mult de atât, părul să arate și bine.

10 ian. 2024

Cum îți protejezi părul dacă folosesti des feonul, placa sau ondulatorul

Evita daunele in timpul expunerii parului la la temperaturile înalte.

09 ian. 2024

Cum alegem corect samponul de par

Șamponul este unul din produsele de igienă de primă necesitate, dar alegerea unui șampon corect foarte frecvent este o sarcină complicată din cauza multitudinii de oferte pe piață.

18 dec. 2023

Si parul tau poate avea mai mult volum

Chiar dacă părul tău este subtire, fin si nu are volum, există soluții pentru remedierea acestei mici probleme!

15 dec. 2023

Blond platinat: cum îngrijești un blond solar cu aspect rock

Culoare iconică, blondul platinat evocă o imagine plină de farmec și senzuală, dar are nevoie de întreținere regulată pentru a-și menține luminozitatea de la început.

12 dec. 2023

Cum sa ai un par de invidiat si in perioada rece a anului

Este posibil să ai un păr sănătos și strălucitor, moale și matasos la atingere, chiar și iarna! Câteva sfaturi pentru a îți proteja părul în timpul iernii.

11 dec. 2023

Cum sa îngrijesti părul vopsit pentru a menține culoarea vie și sclipitoare

Îți colorezi părul cu produse convenționale? Părul vopsit necesită o atenție specială pentru a menține o culoarea vie și sclipitoare! Iată câteva sfaturi pentru o îngrijire profesională, cu produse adaptate părului vopsit!

12 oct. 2023

Căderea sezonieră a părului: cum să o prevenim

Vă oferim o privire de ansamblu rapidă asupra celor mai frecvenți factori implicați în căderea părului și cum am putea să o prevenim.

28 sept. 2023

Cum îngrijim și revitalizăm părul după sezonul estival

În ciuda grijii acordate de-a lungul verii, soarele și apa de bazin, totuși, au uscat și deteriorat părul, a devinit fragil și se rupe tot mai ușor. Din fericire, știm cum să-l transformăm într-un păr strălucitor de sănătate. Mantra părului la începutul toamnei: vindecăm părul!