Tu cum îți protejezi părul împotriva razelor UV
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

Tu cum îți protejezi părul împotriva razelor UV

21 iul. 2023
Autor: Efrumos Moldova
Tu cum îți protejezi părul împotriva razelor UV

Soare, sare, clor, vânt, nisip ... Vara este un iad al testărilor pentru părul nostru. Prin urmare, este mai bine să fii echipată cu o îngrijire adecvată. Spray-uri anti-UV, uleiuri de protecție, șampoane și măști de restaurare, iată tratamentele - scut pentru a le avea la purtător.

Dacă în fiecare an importanța protejării și hidratării pielii înainte și după ce a fost expusă la soare ne este reamintită peste tot în media, părul este adesea uitat ... Acest aspect duce în general la un efect neplăcut de paie la sfârșitul sezonului. Trebuie să știi că, razele ultraviolete influiențează negativ mai ales asupra părului vopsit și decolorat.

Radiațiile UVA și UVB rup legaturile disulfurice din keratina. Părul este deteriorat și slăbit. Razele soarelui cauzează degradarea culorii, atât în ​​părul natural, cât și în cel vopsit. Apa sarata deshidrateaza parul. Clorul din piscine deteriorează firele de par, îndepărtează stratul lipidic natural al părului și îi afectează culoarea. Pentru a evita să-l scurtezi la începutul toamnei, adoptă aceste câteva reflexe de înfrumusețare pentru vară.

Protejează-ți părul cu spray-uri sau uleiuri anti-UV, aplicate înainte și în timpul expunerilor la soare

Acestea sunt aplicate în momentul coafării sau direct la fața locului, la plajă sau la piscină pentru a limita deteriorarea trio-ului infernal: UV, sare și clor. Nu uităm să reînnoim aplicația post-baie. Efrumos.md îti propune o varietate de asemenea produse, rămâne să alegi doar pe cele potrivite pentru tine.
 
Aplică Spray leave-in pentru par vopsit protectia culorii filtru UV ESTEL Haute Couture LUXURY COLOR pe parul umed sau uscat, inainte de a iesi din casă.

Seria Otium Summer te incarca cu dispozitie de vara si energizeaza la maxim parul, hrăneste, conferă strălucire, netezime și întăreste.

Beach Cotril este o serie perfectă pe timpul verii pentru un păr sănătos și strălucitor înainte, în timpul și după expunerea la soare. Formulele sunt testate dermatologic și, datorită ingredientelor active valoroase pe care le conțin, produsele se potrivesc perfect pentru un păr slabit și garantează hidratare, protecție și condiționare părului. Spune-ți adio părului uscat, încâlcit și rebel cu linia de protecție solară Cotril și bucură-te de soare cu o piele mereu hidratată și un păr moale și protejat în orice moment al zilei.

Spălarea părului, după o zi pe plajă sau de piscină, pentru a scăpa de nisip, sare, clor și reziduurile de îngrijire solară.

Clătește părul după fiecare înot, fie în mare sau în piscină, pentru a elimina sarea și clorul care usucă firul de păr. Foloseste spray-uri care oferă protecție și reparară părul de actiunea factorilor de mediu. Poarta cu tine un spray hidratare pentru par. Acesta te va ajuta să păstrezi echilibrul hidric stabil si va ănvălui părul cu un parfum ușor și proaspăt.

Susține și repară părul cu balsam și măști speciale de păr.

Ai la dispozite toate mastile hidratante care vor restabili părul, oferind o îngrijire profundă a părului în anotimpul estival. 

Alege o coafură care să țină părul strâns (atunci cănd faci băi de soare)

Acesta e un alt reflex pentru ati păstra părul în stare bună. Plus vara e timpu cînd poți purta bucle beach waves. Mai ales ca e foarte usor să ți le faci singură cu un spray texturizant

More therapy spray cu sare de mare și extract de alge roșii, oferă părului un plus de densitate și textura, îl face mai ascultător și îl protejează împotriva acțiunii temperaturilor ridicate.

Spray cu sare de mare pentru bucle COTRIL Styling Ocean - pe bază de sare de la Marea Moartă și oligoelemente, nu usucă părul și oferă un efect supranatural ondulat. 

Spray texturare pentru păr TAFFETA ESTEL HAUTE COUTURE

Evită neplacerile expunerii la razele solare acoperind capul cu o pălărie stilată de vară, care sunt, și în acest sezon în vogă.

Investește în protectia pielii si părului împotriva razelor ultraviolete!

Iar de câte ori ai ocazia, oferă-i părului tău un tratament de hidratare și reconstrucție. Întreabă hairstilistul tău despre tratamentele recomandate vara.

Ai grijă de părul tău.


 

Articole asemănătoare

28 mar. 2024

Scapa de negru. Cum sa inlaturi vopseaua din par fara a-l deteriora

Dupa vopsirea parului mai mulți ani la rand in culori inchise, multe femei cred că le va fi greu sa scape de pigmentul negru si procesul poate deteriora părul, lăsându-l uscat și fragil. Însă, cu tehnici corecte și produse adecvate, poți redobândi culoarea naturală a părului tău sau poți trece la o nouă nuanță fără a compromite sănătatea acestuia.

29 feb. 2024

8 sfaturi esentiale pentru ingrijirea parului in aceasta primavara

Descoperă cateva sfaturi esențiale de îngrijire a părului pentru a-i păstra strălucirea și sănătatea în această primăvară.

11 ian. 2024

Visezi la bucle perfecte?

Bucle naturale sau permanente? Nu contează, important e să te bucuri de creții tăi.

11 ian. 2024

9 pasi pentru spalarea corecta a parului. Dar tu, cum iti speli parul?

Profesioniștii susțin că trebuie să urmezi o rutină specială dacă îți dorești să obții beneficii maxime din produsele pe care le utilizezi și, mai mult de atât, părul să arate și bine.

10 ian. 2024

Cum îți protejezi părul dacă folosesti des feonul, placa sau ondulatorul

Evita daunele in timpul expunerii parului la la temperaturile înalte.

09 ian. 2024

Cum alegem corect samponul de par

Șamponul este unul din produsele de igienă de primă necesitate, dar alegerea unui șampon corect foarte frecvent este o sarcină complicată din cauza multitudinii de oferte pe piață.

18 dec. 2023

Si parul tau poate avea mai mult volum

Chiar dacă părul tău este subtire, fin si nu are volum, există soluții pentru remedierea acestei mici probleme!

15 dec. 2023

Blond platinat: cum îngrijești un blond solar cu aspect rock

Culoare iconică, blondul platinat evocă o imagine plină de farmec și senzuală, dar are nevoie de întreținere regulată pentru a-și menține luminozitatea de la început.

12 dec. 2023

Cum sa ai un par de invidiat si in perioada rece a anului

Este posibil să ai un păr sănătos și strălucitor, moale și matasos la atingere, chiar și iarna! Câteva sfaturi pentru a îți proteja părul în timpul iernii.

11 dec. 2023

Cum sa îngrijesti părul vopsit pentru a menține culoarea vie și sclipitoare

Îți colorezi părul cu produse convenționale? Părul vopsit necesită o atenție specială pentru a menține o culoarea vie și sclipitoare! Iată câteva sfaturi pentru o îngrijire profesională, cu produse adaptate părului vopsit!

12 oct. 2023

Căderea sezonieră a părului: cum să o prevenim

Vă oferim o privire de ansamblu rapidă asupra celor mai frecvenți factori implicați în căderea părului și cum am putea să o prevenim.

28 sept. 2023

Cum îngrijim și revitalizăm părul după sezonul estival

În ciuda grijii acordate de-a lungul verii, soarele și apa de bazin, totuși, au uscat și deteriorat părul, a devinit fragil și se rupe tot mai ușor. Din fericire, știm cum să-l transformăm într-un păr strălucitor de sănătate. Mantra părului la începutul toamnei: vindecăm părul!