Visezi la bucle perfecte? | Efrumos Moldova
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

Visezi la bucle perfecte?

11 ian. 2024
Autor: Efrumos Moldova
Visezi la bucle perfecte?

Visezi la bucle perfecte, ferme, care se aranjează frumos? Acest articol este dedicat femeilor frumoase cu păr cret care vor să trăiască în armonie cu buclele lor!

Deținătoarele părului ondulat luxos și a creților mici de obicei se plâng de păr uscat, complicat de aranjat. Părul creț necesită o îngrijire specială, deoarece structura firelor de păr este deosebită, și are nevoie de păstrarea stratului lipidic fragil, hidratare intensă, menținerea structurii, protecție împotriva acțiunilor externe negative și disciplină. 

Iata cateva reguli de bază pentru îngrijirea părului creț.

  • Alege șampon special pentru părul tău.

Șamponul cremă Otium Twist acționează cu delicatețe asupra scalpului, fără provoca iritații sau senzație de discomfort. Curăță eficient de praf și sebum, urmele de stylling și alte impurități.

Samponul cu celule stem Gold Lifting special pentru par cret si ondulat - sampon profesional pentru păr strălucitor și bucle definite. Întinerește părul creț, ondulat natural sau permanent. Este ideal pentru parul cret sau ondulat care necesita hidratare suplimentara, are efect anti-frizz. 

  • Evită șamponarea excesivă.

Șamponarea excesivă a părului poate elimina umiditatea naturală a acestuia. De asemenea, caută ingrediente hidratante în balsam. Condiționarea va asigura că cuticulele părului sunt sigilate și protejate împotriva acțiunii factorilor externi dăunători.

  • Oferă tratament pre-șamponare.

Tratarea părului creț înainte de șampon ajută la descurcarea și evită ruperea părului în timpul spălării. Aplică o mască de păr sau un ulei pe părul uscat, separând secțiunile de păr. Lăsați să acțiuoneze 20 de minute. Acoperă părul cu prosop pentru ca căldură emanată să deschidă cuticula. Acest lucru va asigura pătrunderea substanțele hrănitoare în părul tău. Masca Gold Lifting conține extract de cultură de celule stem vegetale care exercită un efect de întinerire asupra firelor părului. Aminoacizii de cheratina repară părțile deteriorate și neutralizează energia statica, prevenind încâlcirea părului. Vezi toate mastile pentru par cret.

  • Nu peria niciodată părul creț.

Rezistă nevoii de a peria părul creț. Utilizează un pieptene cu dinți rari pe părul cret înainte de șamponare. După ce speli părul, treci pur și simplu cu degetele prin păr. Nu peria niciodată părul ud, deoarece este mai predispus la rupere și deteriorare.

  • Usucă părul cu căldură moderată.

Temperatura ridicată a instrumentelor termice pentru coafare  poate distruge textura naturală a buclelor, făcându-le lipsite de viață. Limitează utilizarea instrumentelor termice și folosește un spray bun cu protecție termică. Utilizează căldură moderată și un difuzor pentru a a-ți proteja buclele frumoase.

  • Clătește părul cu apa răcoroasă.
  • Taie vârfurile o data la 4-6 săptămâni pentru a evita despicarea lor.
  • Prinde părul în coc noaptea.

Experții în îngrijirea părului recomandă această rutină înainte de somn pentru părul creț. În acest fel, există mai puțină frecare între părul tău și fața de pernă. Schimbă fața de pernă pe una din satin sau mătase în loc de huse din bumbac pentru a reduce frecarea.

  • Părul ondulat are nevoie de nutriție maximă pe care o va oferi masca de păr.

MASCA WAVE TWIST oferă părului elasticitate, fermitate și hrănește părul. În componența măstii LUXURY VOLUTE intră uleiul crambe, peptide de soia, ceramide și lanolină - împreună refac firele de păr, previn ruperea și despicarea vârfurilor, suplimentar hidratează și hrănesc intens. 

  • Utilizează creme și uleiuri pentru păr creț.

Indiferent de textura sau tipul de păr, regulile de bază ale îngrijirii părului rămân aceleași. Pentru o protecție sigură, un luciu radiant și buclele ferme pe întreaga lungime, utilizează produsul pentru finisare cu ulei de crambe și filtru UV. Crema pentru par ondulat si cret Elea Professional Artisto va evidenția creții și îi va disciplina. 

Ce nu ar trebui să faci cu părul creț?

  1. Nu vă spălați părul creț în fiecare zi. Se recomandă spălarea părului cret de 2-4 ori pe săptămână, deoarece părul cret este mai subțire, mai uscat decât părul drept. Părul ondulat are deficiență de enzime, care oferă protecție naturală părului.
  2. Nu dormi niciodată pe o față de pernă din bumbac cu părul liber, deoarece poate crea frecare între fire.
  3. Nu faceți utilizați instrumente termice prea des, deoarece vă poate usca excesiv părul.
  4. Nu purta părul strâns tot timpul.
  5. Nu vă mulțumiți niciodată cu produse pentru toate tipurile de păr. Alege produse care sunt create pentru tipul tău de păr.
  6. Cel mai important, nu compara părul creț cu părul drept sau cu alte tipuri de păr. Învață să-ți iubești creții.

Dacă vei urma recomandările noastre părul tău creț va fi moale și ascultător.  Bucle naturale sau permanente? Nu contează, important este că te vei bucura de ele.

Ai grijă de părul tău!

Produse speciale pentru par cret

 


 

Produse conexe

Sampon pentru parul cret si pufos COTRIL Curl, 300 ml

New

-30% cu cod COTRIL0105

Crema pentru par cret COTRIL YO, 100 ml

New

-30% cu cod COTRIL0105

Sampon pentru par cret si ondulat Somnis & Hair Curl Shine, 300 ml

Promo

-24 %

New

Somnis Hair Curl and Shine

Sampon pentru par cret si ondulat Somnis & Hair Curl Shine, 300 ml

Star Star Star Star Star

(0)

170 MDL
225 MDL

Articole asemănătoare

28 mar. 2024

Scapa de negru. Cum sa inlaturi vopseaua din par fara a-l deteriora

Dupa vopsirea parului mai mulți ani la rand in culori inchise, multe femei cred că le va fi greu sa scape de pigmentul negru si procesul poate deteriora părul, lăsându-l uscat și fragil. Însă, cu tehnici corecte și produse adecvate, poți redobândi culoarea naturală a părului tău sau poți trece la o nouă nuanță fără a compromite sănătatea acestuia.

29 feb. 2024

8 sfaturi esentiale pentru ingrijirea parului in aceasta primavara

Descoperă cateva sfaturi esențiale de îngrijire a părului pentru a-i păstra strălucirea și sănătatea în această primăvară.

11 ian. 2024

9 pasi pentru spalarea corecta a parului. Dar tu, cum iti speli parul?

Profesioniștii susțin că trebuie să urmezi o rutină specială dacă îți dorești să obții beneficii maxime din produsele pe care le utilizezi și, mai mult de atât, părul să arate și bine.

10 ian. 2024

Cum îți protejezi părul dacă folosesti des feonul, placa sau ondulatorul

Evita daunele in timpul expunerii parului la la temperaturile înalte.

09 ian. 2024

Cum alegem corect samponul de par

Șamponul este unul din produsele de igienă de primă necesitate, dar alegerea unui șampon corect foarte frecvent este o sarcină complicată din cauza multitudinii de oferte pe piață.

18 dec. 2023

Si parul tau poate avea mai mult volum

Chiar dacă părul tău este subtire, fin si nu are volum, există soluții pentru remedierea acestei mici probleme!

15 dec. 2023

Blond platinat: cum îngrijești un blond solar cu aspect rock

Culoare iconică, blondul platinat evocă o imagine plină de farmec și senzuală, dar are nevoie de întreținere regulată pentru a-și menține luminozitatea de la început.

12 dec. 2023

Cum sa ai un par de invidiat si in perioada rece a anului

Este posibil să ai un păr sănătos și strălucitor, moale și matasos la atingere, chiar și iarna! Câteva sfaturi pentru a îți proteja părul în timpul iernii.

11 dec. 2023

Cum sa îngrijesti părul vopsit pentru a menține culoarea vie și sclipitoare

Îți colorezi părul cu produse convenționale? Părul vopsit necesită o atenție specială pentru a menține o culoarea vie și sclipitoare! Iată câteva sfaturi pentru o îngrijire profesională, cu produse adaptate părului vopsit!

12 oct. 2023

Căderea sezonieră a părului: cum să o prevenim

Vă oferim o privire de ansamblu rapidă asupra celor mai frecvenți factori implicați în căderea părului și cum am putea să o prevenim.

28 sept. 2023

Cum îngrijim și revitalizăm părul după sezonul estival

În ciuda grijii acordate de-a lungul verii, soarele și apa de bazin, totuși, au uscat și deteriorat părul, a devinit fragil și se rupe tot mai ușor. Din fericire, știm cum să-l transformăm într-un păr strălucitor de sănătate. Mantra părului la începutul toamnei: vindecăm părul!