Îngrijire profesională direct la tine acasă!
Coșul tău
Empty basket

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!

Livrare GRATUITA la comenzi peste 600 lei
Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30

Îngrijire profesională direct la tine acasă!

13 iul. 2023
Autor: Efrumos Moldova
Îngrijire profesională direct la tine acasă!

Mass–market-ul ne oferă un sortiment larg de produse, dar în același timp ne recomandă îngrijire profesională. De ce ar trebui să alegi produse profesionale pentru păr?

UNICITATE. Produsele profesionale au o acțiune directă asupra necesităților tale. Fiecare produs este adaptat tipului și caracteristicilor părului tău. Șamponul obișnuit va avea un efect bun de curățare a scalpului și a părului, dar nu va oferi volum sau efect de îndreptare cu keratină.

COMPONENȚĂ CONCENTRATĂ DE SUBSTANȚE ACTIVE. Datorită compoziției sale unice și a efectului de acțiune directă, rezultatul dorit poate fi obținut după chiar din prima aplicare.


FIECARE PRODUDUS ARE SCOPUL SĂU INDIVIDUAL.  În seriile profesionale, nu veți găsi produse precum șampon-balsam. Fiecare produs are propriul său scop:
* Șampon - curăță scalpul și a părul
* Balsam - hrănește și hidratează părul
* Mască - efect profund asupra părului
* Spray - pieptănare ușoară, efect antistatic, protecție termică.

CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE DELICATĂ. Chiar dacă produsele profesionale au un nivel ridicat de ingrediente active, ele nu doar curăță părul, dar restabilește  și  oferă o îngrijire delicată .

ESTEL MOLDOVA recomandă  fiecăruia  dintre clienții să opteze pentru o  îngrijire profesională a părului. Pentru constaltație, puteți apela la numărul:  +373 600 244 99 sau  să vizitați magazinul ESTEL de pe str. Vasile Alecsandri 139/3.

 

 

 

 

Articole asemănătoare

12 oct. 2023

Căderea sezonieră a părului: cum să o prevenim

Vă oferim o privire de ansamblu rapidă asupra celor mai frecvenți factori implicați în căderea părului și cum am putea să o prevenim.

28 sept. 2023

Cum îngrijim și revitalizăm părul după sezonul estival

În ciuda grijii acordate de-a lungul verii, soarele și apa de bazin, totuși, au uscat și deteriorat părul, a devinit fragil și se rupe tot mai ușor. Din fericire, știm cum să-l transformăm într-un păr strălucitor de sănătate. Mantra părului la începutul toamnei: vindecăm părul!

13 iul. 2023

Cum îți faci o coafură lejeră de sezon - beach waves

Bucle beach waves, împletituri, cocuri și răsuciri, te vor face să fii în centrul atenției în această vară! Realizează-le cu produsele Estel pentru a radia la maxim.